Wijnadvies en portadvies voor bedrijven. In de breedste zin van het woord.

Als ondernemer zijn er verschillende manieren om iets leuks te doen voor uw medewerkers en relaties.
 
Wat te denken van een porttafel of wijnstand bij een opening of jubileum van uw zaak. Vanaf een mooi aangeklede tafel serveer ik port en/of Portugese wijnen van goede kwaliteit. Altijd met exclusiviteit op de Nederlandse markt. Ik schenk de drankjes voor u in en geef hierover desgewenst uitleg.
Dit kan aangevuld met Portugese olijven, Portugese olijven-tapanade en amuses of kaasjes, hammen, worstjes, etc.. 
Afhankelijk van uw wensen en budget, kijken we samen naar de mogelijkheden. 
 
Wilt u uw waardering tonen door het cadeau doen van een mooie fles port of wijn? Dan is een port- en/of wijnpakket leuk om te geven. Afhankelijk van uw wensen en budget, maak ik een eerste selectie. Daarna gaan we samen kijken waar uw voorkeur naar uit gaat.
 
Denk aan een mooie fles Colheita port, een speciale aged tawny port, of gewoon een ruby- en tawny port van hetzelfde huis samen. Een witte en rode wijn van hetzelfde huis,  2 soorten wijn van hetzelfde huis, of een lekkere Portugese Espumante ( mousserende wijn ).
 
Heeft u al eens gedacht aan een portproeverij of Portugese wijnproeverij voor uw medewerkers? Altijd leuk en gezellig.  
 
Ik help u graag.
Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven.
Voor informatie of een gratis offerte op maat neemt u contact op met info@wardswijnwereld.com, tel.: 0495-494761 of 06-41920472 of gebruik het contact formulier ( de privacy verklaring is van toepassing en wordt door mij gerespecteerd.)