Ward's Wijn Wereld: port & Portugese wijnen.advies | proeverijen |  verkoop.     
 
Je hebt een mooie zaak met een menukaart die uitnodigt om lekker te komen eten. Je investeert in personeel ( in de keuken en in de bediening ). Maar je haalt nog te weinig winst uit het port assortiment. 
Na een port cursus kunnen jij en je medewerkers, de gasten optimaal adviseren.
Kennis, denken in kansen en enthousiasme zijn hierin natuurlijk belangrijk. Dat ga ik je leren.
 
Je personeel weet veel van wijn. Maar bij port wordt het moeilijker en dat is jammer. Ook hierin zijn mogelijkheden. Een glaasje port bij een kaasplankje, een mooi dessert of lekker gewoon zo. Bij een portcursus gaan we in op deze mogelijkheden.  
 
In een voorbereidend gesprek bepalen we samen welke ports jullie beter gaan leren kennen. Dit kan eventueel samen met gerechtjes van de menukaart of suggesties van personeel.
 
 
Jij zorgt voor de locatie, de tafels, de stoelen en eventueel de gerechtjes. Ik regel de rest. 
 
Een mini cursus duurt ongeveer 3 uur. In die tijd leer je onder andere hoe port gemaakt wordt, wat de verschillen zijn en waarom de ene port duurder is dan de andere. En natuurlijk gaan we dieper in op de 'port & spijs ervaring'.
Als je weet waar je mee werkt en wat je serveert aan de gasten, straal je dat ook uit.
Het blijft niet bij 1 ontmoeting. We houden naderhand geregeld contact om te kijken hoe het gaat.
 
Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte op maat neem je contact op met info@wardswijnwereld.com, tel.: 0495-494761 of 06-41920472 of gebruik het contact formulier (privacy verklaring is van toepassing.)