Haal meer omzet uit uw assortiment ports.

U heeft een mooie zaak met een mooie menu kaart die uitnodigt om lekker te gaan eten. U investeert in uw personeel ( zowel in de keuken als in de bediening ). De zaken gaan goed maar u haalt nog te weinig winst uit uw dessertkaart en/of port assortiment. Ik ga u helpen de omzet hierin te verhogen.
 
Uw personeel weet veel van wijn. Maar bij port wordt het wat moeilijker en dat is jammer omdat ook hierin veel mogelijkheden zijn. Een lekker glaasje port bij een kaasplankje, een mooi dessert of een glaasje gewoon zo. Bij een portcursus ga ik in op deze combinaties en de mogelijkheden hiervan. Na een port cursus kunnen u en uw personeel, uw gasten optimaal adviseren. Kennis en enthousiasme zijn hierin natuurlijk belangrijk. Dat ga ik u leren.
 
In een voorbereidend gesprek bepalen we samen welke ports en hoeveel we gaan proeven. Dit kan samen met gerechtjes van de menukaart of suggesties van uw personeel.
  
U zorgt voor de locatie, de tafels, de stoelen en de gerechtjes. Ik doe de rest. 

Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte op maat neemt u contact op met info@wardswijnwereld.com, tel.: 0495-494761 of gebruik het contact formulier (privacy verklaring is van toepassing.)