Haal meer omzet uit uw assortiment ports.

Je hebt een mooie zaak met een mooie menukaart die uitnodigt om eens lekker te komen eten. Je investeert in personeel ( zowel in de keuken als in de bediening ). De zaken gaan goed maar je haalt nog te weinig winst uit de dessertkaart en/of port assortiment. Ik ga je helpen de omzet hierin te verhogen.
 
Je personeel weet veel van wijn. Maar bij port wordt het moeilijker en dat is jammer. Ook hierin zijn veel mogelijkheden. Een lekker glaasje port bij een kaasplankje, een mooi dessert of gewoon zo. Bij een portcursus gaan we in op deze combinaties en mogelijkheden hiervan. Na een port cursus kunnen jij en je personeel, je gasten optimaal adviseren. Kennis,kansen en enthousiasme zijn hierin natuurlijk belangrijk. Dat ga ik je leren.
 
In een voorbereidend gesprek bepalen we samen welke ports goed inzetbaar zijn en jullie beter gaan leren kennen. Dit kan eventueel samen met gerechtjes van de menukaart of suggesties van personeel. Goed  proeven hoort hier natuurlijk bij en is een belangrijk onderdeel. Jij zorgt voor de locatie, de tafels, de stoelen en eventueel de gerechtjes. Ik regel de rest. 
 
 
Een mini cursus duurt ongeveer 3 uur. In die tijd leer je hoe port gemaakt wordt, wat de verschillen zijn en waarom de ene port duurder is dan de andere. En natuurlijk gaan we dieper in op de 'port & spijs ervaring'. Als je weet waar je mee werkt en wat je serveert aan je gasten, straal je dat ook uit.
 
Omdat het om maatwerk gaat, is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte op maat neem je contact op met info@wardswijnwereld.com, tel.: 0495-494761 of gebruik het contact formulier (privacy verklaring is van toepassing.)