portproeverij groepen, verenigingen en mkb.

Voor groepen en bedrijven verzorg ik portproeverijen op maat. Er is veel mogelijk!

 
Boek eens een gezellige portproeverij...

We beginnen met een lekkere port cocktail! In het eerste gedeelte is er een presentatie waar in belangrijke dingen over port besproken worden. Dit duurt ongeveer een half uur. Aansluitend is er tijd voor vragen.

Hierna volgt de uitleg over de proeverij, waarin ieder voor zich kan proeven van de ports op de presentatietafels. Voor iedere deelnemer zijn er desgewenst 'proef-formulieren'. Wij schenken de ports voor je in.

Jij zorgt voor de locatie, de tafels en de stoelen, ik verzorg de rest. Standaard inbegrepen; stokbrood, oude kaas, olijven, chocolade en pindas. Dit is aan te vullen met bijvoorbeeld bijpassende kaasjes, kaasstengels, paté, etc..

Het aantal te proeven ports mag je zelf bepalen, net als de extra's. De ervaring heeft me geleerd dat 6 of 8 ports om te
proeven voldoende is. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om te kiezen.

--------------------

Prijsvoorbeeld onderstaand arrangement bij 40 personen voor € 24,50 per persoon.

* een welkomcocktail, * alle bovengenoemde 'hapjes', * 8 soorten port ( 1 wit, 1 ruby, 2 tawny, 1 Special Reserve, 1 Late
Bottled Vintage, 1 Colheita en 1 Vintage port).

* Tijdsduur 3 uur met een uitloop van 1/2 uur. Wij komen met 2 personen. Exclusief reiskosten a € 0,19 per km..

Omdat het om maatwerk gaat, ingevuld naar eigen wensen, is een vaste prijs niet te geven!
Voor informatie of een gratis offerte op maat kun je contact opnemen met info@wardswijnwereld.com, bel tel.: 0495-494761 of gebruik het contact-formulier. als je dit gebruikt ga je akkoord met de privacy verklaring.