Portproeverijen en Portugese wijnproeverijen zijn leuk en leerzaam. Proef en ontdek hetzelf. Voor particulieren, verenigingen en bedrijven.

Ward's Wijn Wereld biedt verschillende port- en wijnproeverijen met een thema.
 
U gaat in een ontspannen sfeer port en/of wijnen proeven en hierover leren, zonder het gevoel te hebben op school te zijn. Wat u proeft gaat u proberen te omschrijven. Hier besteed ik veel aandacht aan omdat u daarmee kwaliteit leert herkennen. Bewust ruiken en proeven is leuk om te doen, niet iedereen is daar even goed in. Zeker na een hapje of amuse zult u merken dat dit veel invloed heef op de smaak.
 
Bij de proeverijen zijn bijpassende kaasjes, Portugese olijven etc om het geheel compleet te maken. Dit staat per arrangement omschreven. Vindt u het leuk om zelf wat te maken, leef u vooral uit, dat is toch leuk?! De proeverijen hebben een informatief karakter. De ervaring heeft me geleerd dat er port en wijnen bij zitten die uw voorkeur hebben. Na een proeverij is het daarom mogelijk om de geproefde port en wijnen te bestellen. 
 
Portproeverij: bestaat het gezelschap uit maximaal 16 personen, kijk bij proeverij particulier
Voor meer personen kijkt u bij groepen / verenigingen / mkb.
 
Wijnproeverij: bestaat het gezelschap uit maximaal 12 personen, kijk bij 'proeverij particulier'.
Voor meer personen kijk je bij groepen / verenigingen / mkb.
 
Heeft u speciale wensen of wilt u in overleg een arrangement samenstellen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis offerte.