Ward's Wijn Wereld - Gespecialiseerd in port en Portugese Douro wijnen -  Bel: 0495-494761
Waarom port en Portugese wijn uit de Douro streek?
 
Liefde voor port is er al ruim 25 jaar. De stap naar wijnen uit hetzelfde gebied is dan klein. Er worden lekkere wijnen gemaakt die ook gastronomisch zeer breed inzetbaar zijn. In ieder jaargetijde. 
Port kun je ook het hele jaar door drinken. Het grote voordeel van port is dat als de fles eenmaal open is, je deze 6 weken kunt bewaren ( behalve Vintage port, deze moet net als wijn, binnen 3 dagen opgedronken zijn ).
 
Er worden wereldwijd veel wijnen gemaakt en het is onmogelijk om deze allemaal te gebruiken of te verkopen. Ik gaf, en nu nog soms, proeverijen waarbij ik wijnen liet proeven uit verschillende delen van de wereld. Maar …. ik heb gemerkt dat ik van het vertellen ( en het laten proeven ) van port heel erg enthousiast wordt. En dat is leuk. Om ook in de zomer-maanden bezig te zijn met wijn, ben ik me gaan specialiseren in wijnen uit de Portugese Douro streek. Hetzelfde gebied als waar port vandaan komt.
 
Ik ken het gebied en de gebruikte druiven. Kwaliteit vind ik belangrijk maar altijd voor een faire prijs. Door mijn ervaring kan ik een mooie selectie port en Portugese wijnen aanbieden om mee te werken. Voor elke smaak en elk moment.