Ward's Wijn Wereld

Ward's Wijn Wereld geeft port en wijnadvies, verzorgt portproeverijen, -Portugese- wijnproeverijen, geeft wijn & spijsadvies en mini cursussen port en wijn. Helpt horeca ondernemers hun port omzet te verhogen door kennis en enthousiasme.

Ward's Wijn Wereld verzorgt portproeverijen, wijnproeverijen, port- & wijnworkshops en voor horeca personeel port cursussen (meer omzet door kennis en enthousiasme). Natuurlijk geef ik ook port en wijnadvies en tips over lekkere wijn & spijs combinaties. Ward's Wijn Wereld is gespecialiseerd in port en Portugese Douro wijnen
 
Mijn doel is om jou meer te laten genieten van je port en/of wijn. Kennis, ervaring en bewust proeven zijn hierbij belangrijk. Ik ga je daarbij helpen. De proeverijen hebben een informatief karakter, waarbij het ook best gezellig mag zijn. HET verschil met andere proeverijen: je krijgt nuttige informatie, bruikbare tips en er is veel aandacht voor de beleving van wijn en/of port. Ik krijg veel positieve reacties op de bijpassende hapjes. Bovendien is het 'jullie' avond.
Heb je een vraag, wil je advies? Ben je op zoek naar lekkere goede port en/of wijnen voor je voorraad, verzameling, feest, bedrijf of evenement? Laat het me weten en ik ga je helpen. Op deze website vind je informatie over port, wijn en wijngebieden, wijn & spijscombinaties, een overzicht wat ik zoal doe en er is een link naar de webshop.
 
Waarom port en Portugese Douro wijnen? Simpelweg omdat deze uniek zijn. Geweldige producten met een specifiek karakter waarvan ik vind dat er meer liefhebbers kennis mee moeten gaan maken. Bovendien is het een schitterend gebied met prachtige mensen.
 
Ward van Roessel  portspecialist en wijnadviseur