wijnproeverijen voor groepen en bedrijven.

Wijnproeverijen voor groepen, verenigingen en bedrijven. Voor ieder budget.

 
Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en leerzame wijnproeverij? Boek dan eens een wijnproeverij van Ward's Wijn Wereld. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een heerlijk glaasje mousserende wijn.

In  - het eerste gedeelte - krijg je een presentatie van een half uur. Ik bespreek - afhankelijk van het thema - de wetenswaardigheden over de wijnen. Aansluitend is er tijd om vragen te stellen.

Hierna volgt uitleg over de proeverij, waarna ieder voor zich wijnen kan proeven. Er zijn 'proef-formulieren'.  De wijnen staan op presentatietafels. Alle Portugese wijnen hebben een exclusiviteit in de Nederlandse markt. Afhankelijk van het aantal mensen komen wij met 1 of 2 personen en schenken de wijnen in. Jij zorgt voor de locatie, de tafels en de stoelen, wij doen de rest.

Inbegrepen; stokbrood, kaas, olijven, olijfolie en tapanade. Dit is tegen meerprijs uit te breiden!

Het gaat om maatwerk en daarom is een vaste prijs niet te geven. Voor informatie of een gratis offerte, neem je contact op met info@wardswijnwereld.com, tel.: 0495-494761 of gebruik het contact-formulier. Als je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de privacy verklaring.